Virtual Classroom Succesvol Onderhandelen

 • vanaf 05 september 2022

Ontdek hoe jij maximaal rendement haalt uit een online onderhandeling. Interactieve training in een Virtual Classroom, gegeven door de beste salestrainers van Kenneth Smit.

 • Gegeven door de beste salestrainers van Kenneth Smit
 • De basisprincipes van (online) onderhandelen
 • Interactieve opleiding (Virtual Classroom)
Delen:
Succesvol Onderhandelen

Over deze Virtual Classroom

Onderhandelen, we doen het bewust en onbewust meerdere keren per dag. Online onderhandelen vraagt echter andere vaardigheden dan in een fysieke situatie. Hoe zorg je ervoor dat jij een sterke (online) onderhandelingspositie hebt? In deze training leer je daar alles over. (Online) onderhandelen - via meeting platforms, zoals Zoom, Skype en Microsoft Teams - is voor veel mensen een onbekende vaardigheid. Deze onderhandeltraining bij Kenneth Smit Direct zorgt ervoor dat jij ook online hét beste weet te halen uit iedere situatie.

Over online onderhandelen
Onderhandelen kent zeven wetten. Gedurende deze training leer je deze wetten kennen en toepassen om het resultaat van jouw online onderhandelingen te verbeteren. Er zijn verschillende typen onderhandelaars en elk type vraagt om een andere reactie. Je leert dus inschatten wie je voor je hebt (en daarop inspelen). Daarnaast kent elke onderhandeling verschillende fases. Zo hebben bijvoorbeeld een eerste kennismaking, goede afsluiting en afronding een grote invloed ondanks dat deze vaak over het hoofd worden gezien. Tijdens de training wordt ingezoomd op de verschillende fases.

Type onderhandeling
De tactiek die je toepast in een online onderhandeling wordt mede bepaald door de onderhandelingspartner en het type onderhandeling. Het herkennen hiervan is belangrijk: immers als je iets herkent, kun je effectief reageren. Één van de tactieken die wordt besproken tijdens de training is het gebruikmaken van de 'impasse'. In de verkoop wordt deze vaak weggelaten, echter kan een impasse het resultaat positief beïnvloeden.

De volgende onderwerpen worden besproken in de training:

 • De zeven wetten van onderhandelen
 • Verschil tussen standpunt en belangen
 • Typen onderhandelaars
 • Verschillende fases van het online onderhandelen
 • Tactiekkeuze
 • Het gebruik van impasse

Wat je verder moet weten over deze training
Deze training vindt verdeeld over vier sessies van twee uur online plaats. Tussen de verschillende sessies zit één week. Samen met de andere deelnemers ga je tussen de sessies aan de slag met rollenspellen en opdrachten. Na afloop ben jij een gedegen online onderhandelingspartner die gaat voor maximaal resultaat.

Aanvullende voorwaarden NLLD
Om gratis aan een NL Leert Door-training te mogen deelnemen is het van belang dat je aan de vereisten voldoet die het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en Lindenhaeghe stellen aan jouw deelname.

Bij een opleiding of training geldt onder andere:

Er is een aanwezigheidsplicht bij zowel klassikale als virtuele trainingen. Zorg er dus voor dat je aanwezig bent om te voldoen aan de voorwaarden.

Lees hier de volledige aanvullende algemene voorwaarden NL Leert Door die van toepassing zijn bij aanschaf/bestelling van een of meerdere scholingstrajecten onder de Tijdelijke subsidieregeling NL Leert Door met inzet van scholing.

Peter Verstoep
Peter Verstoep

Waarom kies je voor Kenneth Smit Direct?

 • Gemiddelde beoordeling 9,3
  Daar zijn we trots op
 • Leven lang leren
  Met onze gerenommeerde vaardigheidstrainingen is er voor ieder wat wils
 • 33 jaar ervaring
  Onze trainers hebben al decennia praktijk- en trainerservaring
 • Persoonlijk contact
  Met een individuele intake en wekelijkse begeleiding haal je het maximale uit jouw training
Inbegrepen

Wat krijg ik bij deze training?

Je ontvangt het volgende:
Erkend certificaat

Onze diploma's staan hoog aangeschreven bij werkgevers

Online leeromgeving

Alle benodigde materialen (en/of opdrachten) vind je hier

Coaching na afloop

Behaal maximaal rendement

Virtual Classroom

Interactieve training bij jou thuis

Startdata

Wanneer kan ik beginnen?

Start wanneer jij wilt, vanuit je thuiswerkplek

Calendar